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ACETAIA GUERZONI SRL
The first balsamic vinegar of Modena organic and biodynamic PGI Three generations of farmers and an uncompromising quality philosophy, for unique ciners in the world and produced in limited quantities. Let's give time to time Balsamic vinegar is the noblest fruit of an art as old as the world: that of knowing how to wait. At Acetaia Guerzoni we put the best organic and biodynamic grapes, the finest barrels, the most shrewd cooking, transfer and aging techniques. But time, that doesn't depend on us. We can only have patience. The Traditional Balsamic of Modena D.O.P. extravecchio is a unique vinegar in the world because it is already organic and biodynamic despite over 25 years of aging. Pioneers of organic and biodynamic agriculture Since its inception, Acetaia Guerzoni has chosen the biodynamic approach to agriculture. At the end of the seventies few talked about it and very few had the courage to apply it. A choice, ours, motivated by a deep love for the earth and for... More
BONGIOVANNI SRL
We are dreamers, we believe in the fields and the sun, in the goodness of the work that transforms. We are proud, we sink our hands into our flours after grinding and raise a cloud that will become tomorrow's bread, or birthday cake, or Sunday tajarins... We are stubborn, against any entrepreneurial rule we have a largely organic supply chain (Bioagricert), certain that the world can change starting from our tables. We are traditionalists, we only work with natural stone millstones. We are purists, in order not to use chemicals we store flour and other products in cold rooms at controlled temperature and humidity. But above all we are free: we choose every day to offer you only excellence, without compromise.
BRUPI SRL
The Project is aimed at being able to provide people suffering from irritable bowel syndrome or in any case people who are sensitive to the intestinal level with a series of foods, supplements and herbal teas characterized as follows: - low FODMAP content (Monash University Low FODMAP diet), source of fibers (EU nutritional claim) (UNIQUE ON THE ITALIAN MARKET) -lactose-free (can also be used by those who are intolerant to it) -highly digestible (even those who do not suffer from IBS can consume them) -with reduced nickel content (poorly tolerated by those suffering from IBS) -formulated from a specially patented ferment (ingredient distinctive) -suitable for inclusion in a Mediterranean diet and continuous.T hese and other characteristics make the products of the Myrea line unique on the market. They are the result of years of studies on raw materials, formulations, production process technology and packaging. All products have been tested in accredited laboratories, in collaboration with the... More
CarneGenuina.it
Carne Genuina nasce nella campagna di Treviglio, provincia di Bergamo, nella Cascina che ospita l’azienda agricola di famiglia. Siamo stati i primi in Italia a produrre carne di manzo 100% italiana a impatto zero e, da oltre 5 anni, siamo un punto di riferimento per gli amanti della carne. L’unione tra innovazione e tradizione contadina, la passione e l’attenzione costante, ci permettono di proporre una carne genuina, dal gusto autentico di una volta: saporita, profumata, tenera, direttamente dall’allevatore, alla tavola.
Corte dei Sapori
Siamo un azienda agricola che ha un allevamento di suini a stato semi brado, abbiamo un nostro laboratorio e salumificio per la trasformazione, siamo già presenti con il sito e spediamo in tutta Italia
FOOD DISTRIBUTION SRL
Buongiorno, sono Eduardo Pinedo Direttore Commerciale dell'azienda Gelato4ever. La presente per presentare la nostra azienda che si occupa della produzione di un gelato pronto da mantecare. Non devi fare altro che tagliare la scatola, versare il contenuto in una qualsiasi gelatiera o granitore senza aggiungere altri ingredienti, attendere il tempo di preparazione e gustare. Shelf life 12 mesi , 100% materia prima italiana e conservazione a temperatura ambiente. Il nostro prodotto funziona alla perfezione con qualsiasi macchinario per il gelato. Di seguito trova un video che spiega come preparare il gelato con i nostri prodotti : https://www.youtube.com/watch?v=M7XOla-bbIM Resto a vostra disposizione per qualsiasi informazione abbiate bisogno. ???? www.gelato4ever.com
Il Nuovo Gelato Italiano di Zucchetti Sergio
La società ha realizzato la prima ricetta di una miscela UHT stabile, in Bag in Box da 5,5 kg shelf-life, per fare un vero gelato mantecato espresso. Il connubio tra ricerca, esperienza, passione, creatività e tradizione costituisce l'ingrediente segreto della formula della ricetta creata. Ciò che la rende unica è la scelta di soli ingredienti naturali e la loro bilanciatura. Il risultato è una miscela al Primo latte per un gelato mantecato espresso clean label, senza additivi alimentari, conservanti, grassi (0,6 g a porzione) e zuccheri (1,5 g. a porzione). La miscela UHT, fino a 12 mesi di shelf-life, grazie alla bilanciatura degli ingredienti, proprio come una “tela bianca”, può, con l’aggiunta di altri ingredienti, essere personalizzata in una serie infinita di combinazioni e realizzare un Gelato Mantecato Espresso alla frutta fresca, alle creme, ai formaggi, al basilico fresco, alla menta, al burro, al Rum, senza generare problemi di indurimento, di cremosità e corposità, di persistenza aromatica e... More
ITINERI SRL
PRODUZIONE PRODOTTI ARTIGIANALI A BASE DI CEREALI E LEGUMI
NeroFermento s.r.l.
NeroFermento is an innovative startup, born from the encounter between agriculture and technology, two souls deeply distinct as they are synergistic with each other in terms of know-how, values and experience.
PASTIFICIO ITALYCA
Il Pastificio Italyca produce pasta fresca e secca Biologica certificata Icea utilizzando esclusivamente semola di grano duro 100% made in Italy. Inoltre produce olio EVO sempre Biologico certificato